Förläng livet på dina Apple-produkter

Produkterna i Apple-familjen är många och nyheter dyker med jämna mellanrum upp på marknaden. Iphone är en av de mest populära telefonerna tack vare sitt enkla gränssnitt, bra kamera och kompatibilitet med annan Apple-utrustning som iPads, Apple-TV, Apple Watch och iMac.

Att hänga med i utvecklingen och inte minst ha råd med nya telefoner är inte så lätt. De senaste modellerna är iPhone XS och XR kostar 10 000-11 000 kronor. Visst kan det vara härligt med en splitterny iPhone men även de äldre modellerna, t.ex. iPhone 7, håller måttet riktigt bra när det gäller de flesta funktioner.

Laga din telefon hos Phonehero

Även om en äldre telefon rent teoretiskt uppfyller de krav man har, kan den efter en tids användning få lite sämre prestanda. Batteriet kanske laddar ur snabbare och laddas upp långsammare. Laddporten kan sluta fungera och i övrigt är det mycket vanligt att skärmen får en spricka eller två. Hos https://phonehero.se/ kan din telefon snabbt bli som ny igen. Du kan laga skärmen, högtalaren, byta batteriet, kameran, baksidan på telefonen m.m. så att din telefon håller en bra stund till. Att laga telefonen är både bra för miljön och plånboken. Phonehero har 9 års erfarenhet av att laga iPhones åt ett stort antal nöjda kunder.

Sälj din gamla telefon och byt upp dig

Om du hellre vill byta upp dig till en nyare modell kan du både köpa och sälja begagnade telefoner hos Phonehero. Genom ett enkelt klick in på hemsidan kan du fylla i vilken modell och märke din telefon är samt vilket skick den har och snabbt få reda på vad du kan få betalt för den. Likadant fungerar det med att köpa en begagnad telefon.

Är du en trogen Apple-kund och vill fortsätta med iPhone är det mycket enkelt att föra över alla dina gamla appar, bilder, chattkonversationer och kontakter från den gamla telefonen till den nya. Se bara till att göra en säkerhetskopia i iCloud först innan du säljer din gamla telefon (och därefter fabriksåterställer den så att ingen kommer åt dina data). I den nya Apple-telefonen går du in på iCloud och återskapar innehållet från iCloud och därefter är du igång igen!