Info om nya iPhone 11

Den 11 September i år släppte Apple sin nyaste telefon, iPhone 11. Denna telefon har nya färger, förbättrad hållbarhet och ett snabbare A13 chip. Denna iPhone säljs idag i butik för 9 000 SEK och iPhone 11 Pro säljs för 12 000 SEK.

iPhone 11 kommer med ett helt nytt glasskal som finns tillgänglig i sex olika färger, vit, svart, gul, röd, lila och grön. Trots att telefon inte ser så annorlunda ut än vad den tidigare iPhone XR gör, så har Apple meddelat att iPhone 11 har det starkaste glas en smartphone någonsin haft. Detta glas är dessutom vattentätt, med hjälp av ett material som heter IP68. Vad som verkligen skiljer den nya iPhonen ifrån dess tidigare modeller är den nya kameran.

”Siri har fått en ny röst som ska låta betydligt mer verklig, och Apple erbjuder nu dessutom nya och snabbare genvägar inom funktionen.”

Mycket nytt i nya iPhone

Telefon har tre linser som möjliggör ett 120 graders synfält. Enligt Apple tar ultra-vidvinkel kameran in fyra gånger mer fält än tidigare, vilket gör den idealisk för landskapsfoton, arkitekturbilder, snäva bilder med mera. I och med att hållbarhet har varit en stor kritik ifrån Apples användare, så har företaget dessutom släppt massor av bra mobiltillbehör i samband med lanseringen. Ytterligare funktioner som förbättrats sen den tidigare iPhonen är bland annat ett ökat batteritid, en snabbare FaceID-funktion och den nyaste iOS 13 uppdateringen. Den nya iOS uppdateringen kommer med en rad nya förbättringar och funktioner. Bland annat så har Apple uppdaterat telefonens fotoredigering då användaren kan använda samma verktyg på sin videor, som tidigare endast varit tillgängliga för bilder. Siri har fått en ny röst som ska låta betydligt mer verklig, och Apple erbjuder nu dessutom nya och snabbare genvägar inom funktionen. Dessutom har iMessage uppdaterats med nya Memojis, en profilfunktion, och ett dussin nya emojis har lagts till.