Mobilskal som yttre skydd

En trasig skärm kan ställa till med mycket. Turligt nog är det idag lätt att skydda mobilen på flera olika sätt. Ett mobilskal kan göra att din plånbok tackar dig. Förutom yttre skydd är det också bra att tänka på hur du skyddar mobilen inifrån –  hur du skyddar dig mot bedragare och handlar säkrare på nätet.  

 

iPhone 8 skal är ett av många sätt att skydda din telefon på. Idag går det att använda sin smartphone till väldigt mycket. Alltifrån bankärenden till shopping. Det gör också att telefoner kostar mer idag –  därför kan det vara en god idé att skydda telefonen med små åtgärder. Ett mobilskal kan skydda skärmen och bespara dig dyra reparationskostnader. Det gör att du slipper missa viktiga matcher som du enkelt kan följa i mobilen. Ett exempel är hur det kommande OS- tittandet anpassats till televisionen som idag är mobil. Du kommer alltså kunna följa OS i din smartphone enligt svd.se – då kan det vara skönt att slippa titta på en sprucken skärm.

 

 Säkerhet som mobilskydd

 

Enligt skaraborgslanstidning.se är det – förutom yttre skydd – viktigt med inre skydd för telefonen. Det handlar bland annat om att skydda dig och göra det svårare för bedragaren att ta sig in i din telefon. Ett sätt är att inte öppna okända mejl eller okända meddelanden eller länkar, på sociala medier. Handlar du via mobilen på nätet kan det också vara bra att tänka på att kontrollera webbutikens tillförlitlighet. Håll utkik efter säkra betallösningar som Verified by Visa, 3D-secure eller fakturabetalning som corren.se skriver om. Det kanske säkraste rådet är att se till att kortet inte är öppet för internetköp när du inte ska handla. Ett annat sätt är att också införa en spärr på kortet när det kommer till betalköp. Det innebär att det finns en geografisk spärr på kortet. Det går därför inte att använda kortet i ett visst geografiskt område.